Войната на Златките продължава

18.01.2016 10:31 | Видян 2205 пъти

Войната на Златките продължава

Двете Златки вече играят втори сезон на филма „Войната на Златките", споделя Всеки ден. Враждата между Райкова и Димитрова избухна с нова сила след примирие, продължило една-две години. Те отново не си говорят и съскат зад гърбовете си като змии за радост на всички любители на евтините драми.

Че двете плеймейтки вече не са приятелки, стана кристално ясно на рождения ден на Русата. Тя го отпразнува в София, но беше поканила свои близки от родния Пазарджик, както и някои от колежките си в голите фотосесии. Почетни гостенки на партито бяха Елена Кучкова и Светлана Василева. Не дойде обаче доскорошната й най-добра приятелка Златка Димитрова, въпреки че само преди броени месеци Райкова се скъсваше да демонстрира колко е близка с нея. Това отсъствие не остана незабелязано за клюкарите. Веднага се намериха любопитни, които да попитат къде е бургазлийката. На този въпрос блондинката отговори с половин уста, че е поканила само близки хора. За всички станало ясно, че крехкото й приятелство с брюнетката е приключило.

Говори се, че враждата между Златка Райкова и Златка Димитрова започнала още преди няколко месеца, когато Черната решила да стане руса. Димитрова се боядисала заради реклама на боя за коса. Бързо след промяната върнала предишното си брюнетско „аз". Райкова обаче побесняла, убедена, че колежката й я копира. „Не се ли вижда в огледалото? Не й отива, ама никак!", категорична била изкусителката. Тя иронично изсъскала по адрес на колежката си, че вече ще ги различават само по височината. Това било казано в отсъствието на Димитрова, но така, че да е сигурна, че думите й ще стигнат до нея.

Като чула как я е коментирала приятелката й, Черната Златка побесняла. „За каква се има Райкова? Аз досега никого не съм изкопирала в целия си живот! Аз никого не имитирам, мен ме имитират!", крещяла бургазлийката, която е известна с избухливия си нрав.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !