Галена: Ценко Чоков e егати пичът!

27.01.2016 13:58 | Видян 3140 пъти

Галена: Ценко Чоков e егати пичът!

Фолк певицата Галена се оказа голяма почитателка на Ценко Чоков. А и кметът на Галиче й бил фен и редовно я викал на участия, за всяко от които й плащал по 5 бона.

„Познаваме се, да. Не знам какъв е като политик, но като човек е егати пичът! Пяла съм и на два негови предизборни концерта, бяхме с още няколко колежки“, казва чалга изпълнителката, цитирана от в. Всеки ден.
Трудно може да се преброи колко пъти Галена е веселила на частни партита кмета и свитата му, тъй като ангажиментите й не минават през продуцентите й от „Пайнер“. Най-често Ценко звънял директно на звездата, казвал й, че е с компания на маса и я чакат до няколко часа да дойде да ги забавлява.
За парите й пазарене никога нямало – тя си получавала 5 бона твърда парса, а често между циците й били набутвани и столевки като бакшиш за доброто въртене на гьобеци. Поради тази причина, независимо дали е заета с други официални ангажименти или не, Галена винаги откликвала на Ценковите покани и го забавлявала до ранни зори.

Близки до скандалното семейство Чокови споделят, че певицата била изненада и за рождения ден на големия му син – Мартин. Певицата толкова угаждала на празнуващите младежи, че малко й било останало да се навре в сметанова торта и да изскочи от нея както стриптийзьорка в американски филм, но уви.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !