Наталия Гуркова отвлечена с детето си

20.01.2016 09:46 | Видян 3379 пъти

Наталия Гуркова отвлечена с детето си

Наталия Гуркова се завръща окончателно в България, но не от добро. Легендарната миска се е установила у нас, тъй като се страхува за живота си, който наистина е бил в опасност. В ЮАР дори е бил направен опит тя да бъде отвлечена заедно с едно от децата й, пише Всеки ден.

Наталия доскоро живееше с мъжа си, черногорския бизнесмен Джордже Михалевич, и двете си деца в ЮАР, но смъртни заплахи към семейството й са я принудили да потърси убежище на родна земя. Хубавицата винаги се е хвалила, че живее като принцеса в Южноафриканската република, където има бутик за диаманти, а мъжът й - печеливш бизнес, но истината се оказва доста по-различна.

В последните години се заговори, че съпругът й Джордже е разорен, както и че Наталия редовно му изневерява. По информация от тамошната преса Михалевич наистина е фалирал. Запознати с бизнеса на черногореца издават, че къщата му, както и луксозният му автомобил - тунингован „Мерцедес", струващ близо 1 милион долара, са конфискувани заради невъзможността му да погаси финансовите си дългове.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !