Фики заживя с Преслава

23.12.2015 10:51 | Видян 5238 пъти

Фики заживя с Преслава

Фики Стораро вече официално живее при своята колежка Преслава. Най-оборотният фолк певец се е пренесъл при добричлийката преди 2 седмици, научи сензационно „Всеки ден".

Преслава не веднъж е признавала, че има страх от обвързване. Тя дълги години обитаваше апартамента си в Пловдив и даже докато все още беше гадже на Георги Станоев-Бирмата, не се нае да се премести за постоянно в столицата, а продължаваше да кръстосва между двата най-големи града в България. Заради Фики обаче изпълнителката на „Аматьорка" най-накрая се решила да се нанесе в софийския квартал „Бояна". Звездата има баровско жилище от 170 квадрата там и Стораро син вече е пренесъл в него багажа си.

„От няколко седмици джипът му „Ауди" е постоянно паркиран тук. Скоро изсипа и цял багажник куфари пред кооперацията", коментираха съседи на влюбената двойка, за която се шушука, че от месеци мачка чаршафите заедно.

За всички вече е ясно, че Преслава само е хвърляла прах в очите на хората с флирта си със Станимир Гъмов във „ВИП Брадър". Тя всъщност от доста време е имала друг мъж до себе си - Фики Стораро. Въпреки че вече живеят заедно, двамата продължават да се опитват да крият връзката си и постоянно отричат, че са заедно.
Синът на Тони Стораро вече си изяде боя заради Преслава. Бирмата го преби на афтър партито след наградите на „Планета". През цялата вечер Преслава и Стораро-младши се лигавили и открито флиртували. Новината бързо стигнала до Бирмата, който не след дълго нахлул в заведението и фраснал певеца в зъбите. Това обаче само мотивирало още повече Преслава да продължи аферата със своя колега.

Според източници на „Всеки ден" връзката им започнала като обикновена забежка, но впоследствие се превърнала в истинска любов. В музикалните среди пък се говори, че през кревата на малкия Стораро са преминали още много негови колежки. Дори сериозно обвързаната Галена била една от тях.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !