Преслава лъсна с Фики и кучета в новия си клип

09.12.2015 12:40 | Видян 2306 пъти

Преслава лъсна с Фики и кучета в новия си клип

Излезе новият видеоклип на попфолк певците Преслава и Фики Стораро. В него компания на изпълнителката, освен сина на Тони Стораро, правят и две кучета.Част от кадрите с Преслава са заснети в кола, където докато пее за любовната си драма изпълнителката гали черен пес, вероятно от порода близка до питбулите, пише БЛиц. За тези епизоди стилистите са избрали подчертана ретро визия за певицата.

От другата страна, отново сам Фики, утешава мъката си с друго куче, приличащо на немска овчарка. Накрая двамата разделени лирически герои се събират, за да заявят колко се обичат.

Режисьор на клипа на „С теб или никой” е Люси Иларионов. Той участва заедно с Преслава в риалити шоуто „ВИП брадър”. Вероятно творческата идея за използване на животните е негова. Разнообразието от декор за сцените, обаче, не е голямо – кола, тухлена стена и до болка изтъркания бял фон.

След излизането на Къщата на Преслава упорито се заговори за нейна връзка с Фики. Тя категорично отричаше и твърдеше, че всичките им контакти са във връзка с общата им песен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !