Моника и Чандлър - гаджета и в живота

20.12.2015 10:46 | Видян 1542 пъти

Моника и Чандлър - гаджета и в живота

Култовият сериал "Приятели" намери продължение в живота Моника и Чандлър са влюбени и се наслаждават на щастлива връзка, пишат медиите зад Океана. Приятелството между актрисата Кортни Кокс и партньора й Матю Пери е прераснало в нещо по-голямо, след като Кокс се е разделила с годеника си - китариста на групата "Сноу патрол" Джони Макдейд.

Матю е един от първите, които Кортни е потърсила след прекратяването на връзката си. Двамата са си помагали взаимно, когато Пери се бореше със зависимостта си от дрогата и алкохола, а тя - с проблемите с безплодието. Самият Пери през 2012 година се раздели с дългогодишната си приятелка Лизи Каплан.

Първоначално всичко започнало като опит за взаимна приятелска утеха и спомени за славните времена в сериала. Постепенно обаче 51-годишната Кортни и 46-годишният Матю открили, че между тях има повече от приятелство.

"И двамата се страхуваха много да направят следващата стъпка и да преминат на интимно ниво. В един момент обаче решиха да рискуват и да се отдадат на мига. Все още внимават и не са се нанесли да живеят заедно, но и това би могло да стане", коментират източници, близки до двойката.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !