Гъмов: Времето ще покаже дали ще сме заедно с Преслава

27.11.2015 11:35 | Видян 6072 пъти

Гъмов: Времето ще покаже дали ще сме заедно с Преслава

Актьорът Станимир Гъмов бе на гости в предаването „Комбина“ по Нова ТВ. Ето какво сподели той за престоя в Къщата и за отношенията си с попфолк певицата Преслава.

 

Как се чувстваш първа седмица на свобода?

-          Започна да ми липсва Къщата, развивам някакъв Стокхолмски синдром. Привързах се, искам обратно да се върна при „похитителите“. Шегувам се, разбира се. Трябваха ми един,два дни, за да се адаптирам. Да видя кой ме чака навън, да преброя приятелите си.

Кой те чакаше?

-          Тези, които трябва. Тези, които ме изпратиха, те си ме посрещнаха

Кое те „шамароса навън?

-          Нищо. Малко сложно беше, защото бяхме два месеца в изолация. Като си пуснах телевизора в театъра, гледах като нeандерталец. И подскачах..

Всъщност твоето излизане съвпадна с това, което се случи в Париж?

-          Изключително гадно нещо бяха атентатите, просто няма какво да го коментирам.

Почувства ли се неподготвен за този тип новини?

-          Не знам да има човек да е подготвен точно за този тип новини. Ние,ако бяхме готови, нямаше да има толкова жертви. Но със сигурност е хубаво много неща да не ги знаем.

Дали съжали, че си прекарал това време в изолация, вместо да бъдеш със сина си?

-          По-скоро тия два месеца в Къщата ме накараха да се замисля, че трябва да отделям повече време на сина си. И тогава разбрах за тия пропуснати моменти.

Защо влезе вътре, заради парите или заради предизвикателството?

-          Бях изключително привлечен от идеята да пробвам характера си, дали два месеца мога да издържа на подобно място. А и играта ми допада, гледал съм предишни сезони.

Какво научи за себе си?

-          Че съм издръжливо копеле. Няма да ви лъжа, страшно изпитание. Всички, които ме познават знаят, че аз на едно място не мога да се задържа повече от 15 минути. По принцип спя малко, не мога да спра да се движа...В един момент влязох и се почувствах като в пансион.

Почина ли си поне?

-          За два живота. Този експеримент ми взе два месеца от живота, които щях да ги прекарам по съвсем различен начин. Някой, ако преди половин година ми бе казал, че ще спа на едно легло с ММА-шампион, щях да му се изсмея в лицето. Или, че ще се целувам с Преслава..Или, че ще съжителствам с Луна и Преслава.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Самоуправляващи се автомобили: Какво...

Авторите на научна фантастика, Илон Мъск и други от...

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Няма коментари към тази новина !