Мариана Попова пее за бебе без пулс

27.11.2015 10:33 | Видян 1243 пъти

Мариана Попова пее за бебе без пулс

Мариана Попова и Румънеца и Енчев ще пеят довечера в Благоевград на благотворителен концерт за бебе, родено без пулс и сърдечна дейност. Малкият Валери от Дупница се ражда при нормална бременност, но се оказва с рядко заболяване - спинална мускулна атрофия. Диагнозата му е поставена три месеца след раждането.

„За съжаление, всички професори, които посетихме в България, ни казаха, че няма лечение и трябва да се примирим със съдбата, като обясняваха, че детето няма да има шанс да живее. Както всеки родител, така и ние, не се примирихме и започнахме проучване. След много обаждания и писане на писма установихме, че има шанс и нашето малко съкровище да живее. Оказа се, че има специализирана болница в Милано, Италия, която провежда обучения на родители, които имат деца с такава диагноза. Посещението ни там е необходимо, тъй като те предлагат животоподдържащи апаратури, обучение как да ги използваме, както и специални гимнастики, които трябва да се правят на малкия Валери", споделя майката Мария.

Концертът довечера е именно с цел събиране на следствата, необходими за това обучение и апаратура. Той е под надслов "Вярвам в теб! Да помогнем на бебе Валери!". Общината подкрепя каузата. Освен Мариана Попова и рапърския дует в шоуто ще се включат още Клуб по спортни танци - Благоевград, Фолк трио „Авлига", Балет „The Hopers". Фризьорско шоу за публиката са подготвили Александър Филипов, Христина Мирчева, Росица Георгиева, Методи Малашевски и Вили Димчева. Водещи на програмата са Игор Дамянов и Мариета Димитрова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Куката "закача" мацки в Хърватия

Мариан Вълев сваля мацки в Хърватия. Актьорът в момента...

Една от любимите жени на Слави вдигна...

Една от любимките на Слави Трифонов вдигна пищна и тайна...

Няма коментари към тази новина !

*}