Графа: Жана не ми е гадже

18.11.2015 20:15 | Видян 2719 пъти

Графа: Жана не ми е гадже

Слуховете, че аз и Жана Бергендорф сме любовници, са измислици. Аз съм щастливо женен и обичам съпругата си. Забавлявам се с подобни публикации. Това заяви певецът Владимир Ампов-Графа, цитиран от "Галерия"
, във връзка със спекулациите, че изпълнителят на "Невидим" има връзка с Жана Бергендорф.
"Проблемът е, че хората вярват на подобни спекулации. Приятели звънят на жена ми и на майка ми и ги питат какво става. Човек в днешно време да не си направи снимка с момиче", продължи Владимир Ампов-Графа.

Певецът отговори и на въпрос дали е запознат с личния живот на Мария Илиева, тъй като се твърди, че тя флиртува  с някои от участниците в "Х фактор". "Мария е изключително дискретна, когато става дума за личния ѝ живот. Дори пред най-близките си приятели не споделя такива неща. Пази се. Аз също нищо не знам", коментира той.

Изпълнителят на "Ако има рай" обяви още, че не се интересува от политика. "Затова и в последните години отказвам да участвам в предизборни кампании. Но съм притеснен в каква среда ще растат децата на България. Дразни ме безхаберието, което цари в държавата", допълни Графа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !