Колко ще получат звездите на "Биг Брадър"?

13.11.2015 10:15 | Видян 3542 пъти

Колко ще получат звездите на

Фолкзвездата Деси Слава ще гушне 45 хиляди лева за участието си в "Биг Брадър All Stars", който стартира в понеделник, 16 ноември 2015 година, пише "Телеграф". Едрогърдата блондинка вече е участвала в реалити формата през 2007 година, но като самостоятелен изпълнител.От година обаче е в музикалната компания "Пайнер", което означава, че сега ще раздели хонорара си с издателя си.

Година след първото си влизане в Къщата, в "All Stars" ще влезе и светският пиар и продуцент Евгени Минчев. Лордът вече на няколко пъти загатна в профила си във Фейсбук, че ще ходи на вилата си в Нови хан, но повечето смятаха, че визира ежеседмичните си коментари при Ники Кънчев в двата досегашни формата "Биг Брадър" и "ВИП Брадър", който свършва в петък.

Известният благодетел миналата година попълни банковата си сметка с рекордния хонорар от 250 хиляди лева, а ще бъде най-скъпият съквартирант и тази есен, разкриха от екипа на шоуто. Според служителите на Нико Тупарев той ще вземе сега 150 хиляди лева, като е направил отстъпка заради това, че от лятото се изявява като постоянен коментатор в шоуто, при това също за доста прилична сума.

Още едно дежа вю ще има в "All Stars" - а именно участието на актьорите Къци Вапцаров и Иван Ласкин. Водещият на легендарните програми "Супершоу Невада" и "Риск печели, риск губи" беше съквартирант на Евгени Минчев в миналогодишния "ВИП Брадър". Сега двамата отново ще са заедно, като шоуменът ще вземе за целта 25 хиляди лева. Колегата му Иван Ласкин, който се прочу в детския сериал "Васко да Гама от село Рупча", ще вземе с 5 бона по-малко. Той вече е участвал в четвъртия сезон на "ВИП Брадър" през 2012 година, а от лятото е сред коментаторите на реалити шоуто.

Певицата Йоана Захариева-Йоко, която сме гледали във формата преди 2 години, влиза отново срещу пачка от 15 хилядарки. Двойно повече ще вземе бившият футболист от сръбски произход Ваня Джеферович, който спечели последния "Сървайвър" в Панама, в който участваше и съпругата му - българката Евгения.

Сред останалите участници в "All Stars" са певицата Мариана Попова, журналистката Соня Колтуклиева, както и простреляната през 2003 години бизнесдама Ваня Червенкова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !