Ето кои влизат в Биг Брадър Ол старс

11.11.2015 11:40 | Видян 3379 пъти

Ето кои влизат в Биг Брадър Ол старс

След два дни е големият финал на ВИП Брадър, но риалтити шоуто още не е свършило. След Биг Брадър и ВИП Брадър, ще гледаме и Биг Брадър Ол старс, който се очертава да бъде доста интересен.

Особено с участието на един от най-култовите риалити участници – Къци Вапцаров. Къцамун ще обитава Къщата заедно с Иван Ласкин, с когото ще бъдат в постоянен конфликт.

На Къци ще бъде възложена ролята да изкара извън релси всички останали съквартиранти. Най-много ще клати нервите на Ваня Червенкова, която отново влиза, за да крещи в Къщата. Другата изненада ще бъде Евгени Минчев, с когото Ваня се съди в реалния живот, пише в. „Галерия“. Представителка на фолк гилдията ще бъде ДесиСлава, която продуцентите силно се надяват да успеят да сватосат с друг един участник – Борислав Атанасов от „Къртицата“.

Припомняме, че Борислав беше първият, правил секс пред камерите – той завъртя главата на Индира в Къртицата, а после опита да свали и всички останали жени в Базата. Сред другите участници в предстоящия сезон на Биг Брадър Ол Старс са Соня Колтуклиева, Йоана Захариева-Йоко, Мариана Попова, победителят в Сървайвър Ваня Джаферович и др.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !