Адел се завръща след 4-годишна пауза

22.10.2015 11:39 | Видян 961 пъти

Адел се завръща след 4-годишна пауза

Нямахме търпение за този момент. Адел се завръща на сцената след 4-годишна пауза.

Поп изпълнителката успя да изненада всичките си фенове, пускайки промо на ново парче. Певицата напусна музикалната сцена през 2012 г. за неопределено време, за да се отдаде на майчинството.

Очаква се новият албум на британската звезда да се появи след около месец, но тя реши да провокира любопитството на меломаните с 30-секунден тийзър. Видеото е с изписана лирика на част от текста на песента, който Адел изпълнява под звуците на пиано. Парчето е в характерния стил на изпълнителката, който я изстреля на върха на славата. То обаче все още няма обявено заглавие. Според британския The Guardian третият албум на Адел ще излезе на 20 ноември.

Адел чупи всички рекорди по продажби в САЩ и Великобритания, а успехът на албума й 21 надмина Bodyguard на Уитни Хюстън, който държеше първото място за албум на жена изпълнител в класациите на Billboard. За него тя печели шест награди "Грами", две "Брит" и три статуетки от Американските музикални награди. През 2013-та година, певицата беше наградена с “Оскар” за песента Skyfall - саундтрак към едноименния филм за Джеймс Бонд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !