Адел влиза в следващия Джеймс Бонд

02.06.2015 17:35 | Видян 1042 пъти

Адел влиза в следващия Джеймс Бонд

Очевидно продуцентите на сагата "Джеймс Бонд" са големи фенове на Адел. Британската певица е била избрана за следващия филм за приключенията на агент "007", твърди "Daily Star".

Филмът се очаква да се появи в киносалоните през ноември. Три години след "Skyfall" Адел има шансове отново да изпълнява музиката във филма. Така тя ще стане първата певица изпълнявала два пъти песен на Джеймс Бонд. В дългия списък от изпълнители, нейни предшественици са Нанси Синатра, Тина Търнър, Мадона, Алиша Кей и др.

Според британския всекидневник в началото на годината Адел е била в Лос Анджелис, за да запише песен за филма. Източник на вестника твърди, че "Адел е една от звездите, които бяха помолени да запишат песен за "Spectre", което означава, че изпълнителката на "Rumour Has It" не е единствената певица предвидена за следващия филм. Имената на Сам Смит, Лана Дел Рей, и Лорд също така се завъртяха. "Сам Смит беше фаворит, но Адел получи зелена светлина, твърди източникът. Според него натискът върху Адел е огромен след успеха й за "Skyfall". За всеки друг това ще бъде подарък, но ако някой може да успее това е Адел, пише още в статият

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !