Джино се острига, Луна си брани до косъм изкуствената грива

18.10.2015 08:34 | Видян 2230 пъти

Джино се острига, Луна си брани до косъм изкуствената грива

Джино безкомпромисно си острига косата в саможертвена месия във "ВИП Брадър". Луна обаче категорично отказа да се раздели с конската си опашка, като я остави в кутията й за съхранение. И то не собствената си грива, а добавената част към нея. "Нека аз да съм лошата", отряза всички попфолк певицата.

Все пак на милионерския син от Чикаго направо му текнаха сълзите докато се разделяше с авангардната си прическа до "нула номер". Актьорът Гъмов обаче направи страхотен жест и също се обръсна, за да е партия с Джино.

Новата седмична мисия е изпитание за егото, характера и жертвоготовността на Съквартирантите. Всеки трябва трябва да се пребори с егото си в името на общото благо.

Големият брат се постара да поиска от всеки един това, което той най-много пази в себе си. Люси да се откаже от чревоугодничеството си и да започне на спортува. Иво да даде обет за мълчание.

Ернестина се сбогува с тактичността си и зададе неудобни въпроси на останалите. А задачата на Кичка и дует "Ритон" е да пожертват гордостта си и да направят lip sync изпълнение на чужда песен, но като буфосинхронада. Кичка пя песента на Преслава "Лъжа е", а Катя и Здравко парчето на "Сигнал" "Късно.
Само Луна застраши всички с бюджет под минималния. А Биг Брадър й даде време да мисли едно денонощие.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Четвъртият патриарх – Изборът на...

На 30 юни, неделя, Българската национална телевизия ще...

Принцовете Хари и Уилям няма да...

Принц Хари и принц Уилям наследиха много от вещите на...

Няма коментари към тази новина !