Жената на Юлиан Вучков го напусна

16.10.2015 09:33 | Видян 3162 пъти

Жената на Юлиан Вучков го напусна

Юлиан Вучков е направо съсипан, след като любовта на живота му - преподавателката Диана Душкова, изненадващо го напусна. След огнена 7-годишна връзка, неотдавна половинката на колоритния професор изненадващо си събрала багажа и се изнесла от дома му в близост до НДК, научи „Всеки ден" от приятели на Вучков.

„Юлиан много страда! Той боготвореше Диана, тя е единствената жена, която афишира в обществото. Ценеше я и я уважаваше. Нещата дори отиваха към брак, той бе готов да подпише с нея, но внезапно всичко приключи. Не се месим в отношенията им, не знаем кой е крив и кой е прав, но истината е, че проф. Вучков е много разстроен. Той е горд човек и никога няма да го каже публично, но душата му е смъртно ранена", казаха колеги на Юлиан.

В един есенен ден внезапно Диана казала на Юлиан, че й е домъчняло за бащината къща в столичния квартал „Павлово". Казала, че ще отиде да навести дома си за ден-два. Взела си лек багаж и тръгнала. Повече така и не се върнала. Използвала ден, в който професора го няма, а се готви за предаването си в телевизия „Евроком", върнала се в дома му, и си взела останалия багаж. На тоалетката оставила ключа. Драснала и писмо за сбогом. Казала му, че го обича, но иска време, за да преосмисли отношенията си с него. Била свободна душа и се задушавала от семейния живот.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !