Оперирали възлюбената на проф. Вучков

22.02.2015 13:32 | Видян 2053 пъти

Оперирали възлюбената на проф. Вучков

Възлюбената на проф. Вучков Диана е претърпяла хирургическа операция. Това съобщи самият професор в предаването „Тази неделя" по "Би Ти Ви". Той не пожела да разкрие какъв е здравословният й проблем, но загатна, че заболяването я мъчи от няколко месеца. „Това ми налагаше да се грижа за нея като едно малко дете", разказа той. Според него, част от тайната за дълъг и щастлив живот е любовта. Човек, който няма любов в живота си, може и да живее дълго, но ще е напразно. Друга негова препоръка е мозъкът и тялото да работят непрекъснато. „Може да си на 50 години и здрав, но ако мозъкът не работи, ти си свършен", смята той.

„Най-голямата мъка е в моето детство", разкри той. „Става за един роман. Беше под въпрос дали изобщо ще оживея", допълни професорът. Тогава той е прекарал много малко време с истинските си родители, премятан е между баби и лели, а понякога прехраната му е била под въпрос. „Ласка не е имало към мен. Не и такава, каквато сега до голяма степен получавам от Диана", сподели той.

Професорът не пропусна възможността да разкритикува и политиците. „Държавата е задънена отвсякъде", смята той. Според него, в последните 25 години няма един политик, който да не се е провинил. И не става дума само за това, че са лъгали хората, а и за откровени престъпления. Вучков даде за пример наводненията, при които заради безхаберието на управляващите загинаха хора, а други изгубили ума си.

На въпрос защо той самият не влезе в политиката, Юлиан Вучков отговори: „Аз съм реалист, аз не съм манияк". Въпреки голямата подкрепа, която имал от различни хора, той все пак преценил, че е прехвърлил 70-те, а политиката изисква много усилия. „В такава възраст може да се получат и неприятни изненади", изтъкна той. Професорът се оплака от сметката си за ток, която става „все по-голяма и по-голяма". Последната била за 40 лв., при положение, че само двама души го ползват.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !