Урсула откри салон за красота в София

18.09.2015 09:53 | Видян 4051 пъти

Урсула откри салон за красота в София

Сред бляскаво звездно присъствие новия салон и училище за красота Ursula Fashion art of hair  официално отвори врати.

Топ коафьорът на салона Борислав Сапунджиев, познат повече като Урсула посрещна своите гости сред модерен и арт интериор в столичния квартал Лозенец.

Сапунджиев представи екипа си от професионалисти и просълзен от щастие заяви, че е оставил процъфтяващия си бизнес в Милано, за да се върне и твори в България. Той подчерта, че е оставил заплата от 16 000 евро на месец в Италия, за да се прибере у нас и да предава опита си на младите.

Ursula Fashion art of hair не е само салон за красота, но в него ще се обучават на занаят и млади таланти, проявяващи афинитет към фризьорството, заяви звездният фризьор.

Звездното събитие бе уважено от много видни персони от хайлайфа, бизнеса и политиката, сред които Евгени Минчев, Есил Дюран, Асдис Ран, Славка Каравелова, Диана Петрова, Меги Савова, Стела Йорданова, Димитър Тодоранов,  Светлин Танчев, Румен Йончев и др.

Атракцията на вечерта бяха подаръците на гостите, които донесоха любимите си книги. Така Ursula fashion art of hair се сдоби с автори като Дамян Дамянов, Ъруин Шоу, Робърт Бърнс, Карл Маркс и др.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !