Боби Браун говори за смъртта на дъщеря си

14.09.2015 10:09 | Видян 1806 пъти

Боби Браун говори за смъртта на дъщеря си

Съпругът на Уитни Хюстън - соул звездата Боби Браун проговори за пръв път след смъртта на дъщеря си Боби Кристина Браун, която издъхна на 26 юни след шест месеца кома.

Боби даде интервю за токшоуто "The Real", което ще се излъчи в понеделник. Браун сподели, че не е губил надежда през 6-те месеца докато детето му лежеше безжизнено и се е уповавал на Бога.

 Според него, покойната й майка - Уитни Хюстън, я е повикала при себе си. Боби се появи със съпругата си Алиша, която роди дни преди смъртта на Криси за откриването на втория сезон на токшоуто, което се излъчва от телевизията на „Уорнър Брос".

 „Молехме се 6 месеца за нещо по-добро, но когато Господ те вика, той просто те вика там горе", сподели певецът. „Аз съм повече от сигурен, че майка й има пръст в товa, каза бащата на Боби Кристина. Соул певецът пазеше мълчане по време на драмата с дъщеря му, но не спираше да се моли за нея. Браун до последно отказваше животоподдържащите системи на дъщеря му да бъдат изключени, дори когато и лекарите потвърдиха, че няма надежда.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !