Не пускат Преслава във ВИП брадър

09.09.2015 10:33 | Видян 2140 пъти | Гласували 1

Не пускат Преслава във ВИП брадър

Участието на фолкпевица №1 в България - Преслава, в предстоящото издание на "ВИП брадър" е под много голяма въпросителна, научи България Днес. В момента текат тежки преговори между двете страни, като решението се очаква до няколко дни.

Преслава е "златна кокошка" за родния шоубизнес

Първоначално изпълнителката и продуцентите на риалити шоуто се разбрали тя да остане затворена в къщата не повече от две седмици, за да може да продължи да изпълнява професионалните си ангажименти по заведения и частни партита. От "ВИП брадър" обаче искали да задържат чалгарката повече време, тъй като осъзнавали, че е "златна кокошка" - хората я харесват, тя е най-обичаната изпълнителка в най-популярния музикален жанр в страната ни и умее да приковава погледи пред малкия екран.


Нещо повече - през последните месеци личните драми и любовни терзания на Преслава с по-младия от нея бизнесмен Георги Станоев (Жоро Бирмата) взеха надмощие над професионалните й успехи, а българската аудитория обича точно това - зрелище и детайли около личния живот на известните личности.

"България Днес" разбра, че продуцентът на Преслава инж. Митко Димитров - Митко Пайнера е категорично против подопечната му да остане дълго време в къщата.

"На 25 септември започва предизборната кампания за местния вот, който е точно месец по-късно, и Пайнера иска Преслава да му е на разположение да пее на концерти на различни политически формации. Плановете му са тя да влезе във "ВИП брадър" тази неделя и най-късно до 27 септември да е напуснала риалити шоуто.

Удължаване на престоя й вътре сериозно би попречило на ангажиментите й покрай предизборната кампания.

Няма и как да я пускат за няколко часа, защото става въпрос не за участия в София, а за пътуване до различни точки на страната", коментираха пред вестника личности, отлично информирани във вътрешните дела на музикалния гигант "Пайнер".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Няма коментари към тази новина !