Дует Авеню с концерт на Аполония

26.08.2015 12:57 | Видян 1370 пъти

Дует Авеню с концерт на Аполония

В края на август на далечната 1995 година, две млади момчета, наскоро нашумели с хита си „Бягство”, имаха шанса да представят на живо своя дебютен албум „Въпроси” на сцената на Амфитеатъра в стария Созопол пред взискателната публика на култовия фестивал Аполония. Точно 20 години по-късно Боби и Заки са готови отново да се качат на същата сцена.

Празниците на изкуствата ще посрещнат дует Авеню на 31 август, отреждайки им специално място в програмата на тазгодишното издание на Созополската Аполония. „Аполония е преживяване за всеки артист – среща с публика, колеги и стари приятели в една специфична атмосфера, която се съживява всяко лято през последните десетилетия.

Това е и причината да представим новата си песен именно тук“, коментират момчетата от Авеню. „Всъщност Созопол е единственото място, където ще направим концерт за втори път в кариерата си. Предполагаме, че това ще предизвика много носталгия и приятни емоции”, продължават те.

Публиката ще се наслади на най-известните парчета на Авеню в нов аранжимент, както и на техния бенд в състав: Васил Иванов (The Editor) - звуков дизайн, синтезатори, програминг, Стефан Попов (Gravity Co.) - ударни, Юлиан Янев - клавишни, Щерион Пилидов - китари, а бек вокалите са на Христина Нейкова, звездите от втория сезон на X Factor Теодора Цончева и от третия сезон на Music Idol - Ели Раданова.

Звездите на X Factor  Пламен и Иво, които наскоро представиха и своя първи сингъл „2Х2“, няма да пропуснат емоцията да пеят отново със своя ментор – Велизар Соколов – Заки, присъединявайки се на сцената с обещание за много усмивки и добро настроение. Концертът на дует Авеню в Амфитеатър Созопол ще се проведе на 31 август от 21:00ч.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !