Броени дни до мега спектакъла на СЕСА в Несебър

17.08.2015 14:38 | Видян 663 пъти

Броени дни до мега спектакъла на СЕСА в Несебър

До концерта на СЕСА, който ще взриви Несебър този петък – 21 август, остават броени дни. Предвид многобройните почитатели на кралицата на Балканите, които специално за шоуто ще пристигнат от всички краища на страната, дори и от чужбина в черноморския курорт, организаторите на събитието призовават феновете да се придвижат колкото се може по-рано.   
В деня на концерта двата входа на градски стадион „Несебър“ ще бъдат отворени в 18:15 часа. За всички притежатели на VIP пасове ще има отделно обособен вход, разположен непосредствено до кръговото движение, срещу магазин Penny Market. Понеже съоръжението не разполага с изградени паркинг зони, организаторите съветват да не се навлиза в периферията на стадиона с автомобили, за да се избегнат задръстванията.

За безпроблемното придвижване в зоната на стадиона ще бъдат поставени обозначителни знаци, които ще улесняват и упътват хората към трибуните, фен зоната и терена.

Мега-концертът на примата на Балканите е на 21 август на Градски стадион „Несебър“. Начало: 19:00 ч. Билети за събитието може да намерите в мрежата на Eventim в цялата страна, както и на касите на стадиона в Несебър. Цена на билетите: от 30 до 50 лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ралито Пътят на коприната се завръща...

Международното рали "Пътят на коприната" стартира в...

Народният отбелязва 174 години от...

Народният театър ще отбележи 174 години от рождението на...

Няма коментари към тази новина !