14 влизат довечера в Биг Брадър

17.08.2015 10:18 | Видян 1945 пъти

14 влизат довечера в Биг Брадър

Тази вечер точно в 20 ч. започва новият сезон на Биг Брадър. 14 души ще прекрачат прага на Къщата, научи Всеки ден.

За първи път в историята на шоуто в България, Брадърът започва в разгара на летния сезон и обещава да бъде 100% натурален, съобщава Нова тв. Уникални личности и силни характери ще споделят една обща външна тоалетна и ще живеят типично селски живот.

Най-младият участник е току-що навършил пълнолетие по американските стандарти и е на 21 години, а най-възрастната дама, която ще обитава къщата, е на 48 години, които обаче съвсем не й личат според продуцентите.

"Всички участници в новия сезон дават много голяма заявка като лични истории. Историите и визитките за довечера са най-добрите правени някога до сега", заявиха Нико Тупарев и Ники Кънчев - продуцентът и водещият на новия сезон на "Биг Брадър".

"Има няколко участници, които не само са татуирани, но дори са и претатуирани. Все пак не сме ги избирали по този тренд. Търсихме хора, които са сравнително успели", информираха двамата.

"Има заявки да се появят герои като тризначките. За първи път имаме арогантно заможни хора, а не само арогантни. Има и много дразнещи персонажи", разкриха още продуцентът и водещият.

"Имаме момиче, родено в Сибир и живеещо в Швеция. Имаме в предаването и български вълк от Уолстрийт. Ромка с висше образование също ще се включи в експеримента. Два са най-важните въпроса - ще има ли мъжки скандал и ще има ли любов в предаването", повдигнаха още звесата Тупарев и Кънчев.

„Първоначално сезонът ще ви се стори шокиращ, но после ще разберете, че смисълът му е много дълбок", коментира още продуцентът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !