Мариела Нордел вдига сватба за 2 милиона

12.08.2015 12:47 | Видян 4246 пъти

Мариела Нордел вдига сватба за 2 милиона

Звездата от Мастър Шеф Мариела Нордел вдига сватба за милиони. Известната швейцарска графиня, стяга сватба с известно холандски милионери, която ще струва най-малко 2 000 000.

Къдрокосата кулинарка кани ВИП персони от САЩ, Канада, Мексико, Германия и други страни. „Сватбата ще бъде уникална. Такава едва ли е правена в световен мащаб. Холивудските актьори само могат да ми дишат прахта“, изхвърли се Мариела по повод сватбата си, пише Галерия.

След като узакони отношенията си с холандския милионер, баровката обаче ще трябва да се раздели с титлата „графиня“. За нея обаче е по-важен кешът пред титлите и тя отдавна е прежалила снобското отличие.

Лично Мариела се е заела с партито, което ще бъде в началото на септември в тузарското имение на мъжа й, в Холандия. Имотът разполага с езеро с беседка и огромен парк. Именно там ще се венчае и двойката.

Свещеникът, който ще венчае Мариела и годеникът й Симон, ще долети специално от Стокхолм. Той е стар семеен приятел – отец Ангел Петрунов, който отговаря за българските църкви в скандинавските страни.

„Искам попът да ни венчае в беседката до водата. Ще бъде изключително романтично“, казва бившата госпожа Нордел.

До младоженците ще бъде и адвокатът на Цветан Цветанов – Менко Менков, заедно със съпругата си. Двойката са кръстници на детето на Мариела от брака й с графа от Швеция, но сега са поканени за кумове.

„Изчислих, че сватбата ще ни струва към 2 милиона. Валутата обаче ще запазя в тайна“, допълни Нордел.

 

Снимка: Пик

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ралито Пътят на коприната се завръща...

Международното рали "Пътят на коприната" стартира в...

Народният отбелязва 174 години от...

Народният театър ще отбележи 174 години от рождението на...

Няма коментари към тази новина !