Пълен обрат в „Мастър шеф” след бомбата за гласения победител Стефан!

14.05.2015 09:00 | Видян 3641 пъти

Пълен обрат в „Мастър шеф” след бомбата за гласения победител Стефан!

След като „ШОУ” разкри, че Стефан Стефанов е бил професионален готвач и победата му в „Мастър шеф” е предопределена, в предаването настъпи шах, паника и... пълен обрат. В крайна сметка продуцентите са оставили на финала Стефчо и Симеон Червенков, но големият победител става младежът, когото кухнята е спасила от наркотиците, по неговите думи. Източници на „ШОУ” обаче подшушват, че и Симеон също не е стоял далеч от професионалната кухня. Той е прекарал няколко години в наркокомуна в Италия, където се е научил да готви, а според мълвата след това е работил в няколко елитни столични ресторанта, което, ако е вярно, също е в разрез с правилата на „Мастър шеф”.

"Никога не бих пробвал отново, но винаги имам едно наум. Много хора си отидоха от комуната, след което се чува за тях, че нещо се случва в живота им и първото нещо, което правят, е да посегнат отново към наркотиците", разказва Симеон.

За хора от екипа на готварското риалити обаче тези негови хвалби са малко под въпрос. Според слуховете зад кулисите на шоуто Монката твърде често зачезвал от снимките за по 15-ина минути, след което се връщал видимо ободрен. „Напълно е вероятно наградата от 100 000 лева да не отиде за мечтания му малък ресторант в квартала. Човекът има други страсти...”, говорят от екипа на предаването.

Червенков е поредният участник в „Мастър шеф”, който има опит с професионалната кухня. Единствените истински непрофесионалисти, а майстори любители /каквито са правилата на шоуто/ били само сладката танцьорка Стефани, Мариела Нордел и Аврам Големечков. От тях в играта все още са само графинята и фризьорът, но до финала и те ще отстъпят пред профитата, които ни пробутват за аматьори.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

За да ме целуне някой, не трябва да...

Едно невинно целуване по устните може да се окаже нещо...

Колкото по-трудна е победата, толкова...

Колкото по-трудна е победата, толкова по-голямо е...

Няма коментари към тази новина !