Чака ни женски бой във "ВИП Брадър"

05.08.2015 14:56 | Видян 3099 пъти

Чака ни женски бой във

През последната седмица се разрази същинска война в социалните мрежи между бившите приятелки - фолк певицата Андреа и плеймейтката Моника Валериева. Двете бяха много близки близо 9 години, но се разделиха по необясними причини.

Андреа излезе извън релси, след като Моника ѝ стана конкурентка не само по тунинг, но и в професията.Валериева пусна чалга дует с певеца Джордан, а песента беше поводът русата певачка да скочи срещу нея.

Очаква се най-скандалните разкрития да се случат в новия сезон на "ВИП Брадър", в който участие ще вземат и двете девойки, споделя Галерия. Андреа се заричала пред познати, че ще извади списък с всички любовници на Моника, както и доказателства, че е била платено момиче. Валериева щяла подобаващо да отвърне на удара, като разкрие нечувани за всички факти от любовния живот на певицата.

Единственото опасение на Валериева било да ен получи отново нервен срив вследствие на преживения стрес от словестния им сблъсък и умолявала продуцентите да ѝ подсигурят денонощен лекарски екип.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Няма коментари към тази новина !