ДИМО АЛЕКСИЕВ ЧЕТЕ ПЕНЬО ИВАНОВ ПОД ЗВЕЗДИТЕ

20.07.2015 11:32 | Видян 1894 пъти

ДИМО АЛЕКСИЕВ ЧЕТЕ ПЕНЬО ИВАНОВ ПОД ЗВЕЗДИТЕ

Димо Алексиев - звезда от сериала 7 часа разлика, прочете колекция от стихове на шеф Пеньо Иванов по време на пищно парти в гранд хотел Поморие. Шеф  Иванов, развил талантите си от готвач, през поет и галантен ухажор, представи поредното си вдъхновение на певец под звездите пред повече от 55 души.  

Също така , той представи песента си Мой свят си, изпълнена в дует с Ивана Мутафчиева. Свързваната  най-вече като любовница на  бизнесмена Помазанов и готвачът, се поклониха пред приятелите си а междувременно бяха пуснати видео материали от заснемането на части от клипа. Владо Димов и Сани Алекса изпълниха песни от репертоара си пред бизнес дамите Мая Косева, Бисерка Хънкова, Виктория Кесаровска, адвокат Галина Петрова , Силвия Шонлебе и други. Водещ на събитието беше лорд Евгени Минчев, който се появи в компанията на певеца Дани Леван. Леван, който беше облечен в синьо, контрастираше на червеното сако на Евгени и двамата бяха обявени от гостите за Левски и ЦСКА.  

С развитието на вечерта бяха продадени и комплекти от книгите на Пеньо Иванов, Любов една, Любов истинска и Любов вечна. В полунощ всички изпълниха българския химн а по-късно вдигнаха наздравица за мецената и бизнес дама Славка Каравелова. Видеото към песента Мой свят си, ще се появи в началото на есента.Автор на текста е Пеньо Иванов а композитор е Красимир Гюлмезов.

на снимката: Лорд Минчев и Бисерка Хънкова

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

За да ме целуне някой, не трябва да...

Едно невинно целуване по устните може да се окаже нещо...

Колкото по-трудна е победата, толкова...

Колкото по-трудна е победата, толкова по-голямо е...

Няма коментари към тази новина !