Шумно рекламираният клип на Мария – краден от Бионсе

01.07.2015 10:29 | Видян 2884 пъти

Шумно рекламираният клип на Мария – краден от Бионсе

Шумно рекламираният проект на Мария Гущерова – „50 нюанса розово“ се оказа яко краден, научи HotArena. Видеото излезе преди броени дни, но толкова прилича на друг един клип на Бионсе, че на феновете не им трябваше много, за да открият приликите. Проектът е едно към едно с този към хита „Drunk in Love“ – дори в частта с дуета. Само дето Бионсе си партнира с мега известния JAY Z, докато Мара – с непопулярния рапър X.

Основната идея обаче е изцяло копирана от „Drunk in Love“. Черно-белия фон, плажът и морето посред нощ и фолкаджийката Мария, облечена в черен бански се въргаля и дупи на пясъка. Феновете на Бионсе веднага ще открият 100-те прилики.

Кражбите в родния поп фолк не са изключение, а ежедневие и Мара далеч не е първата. С тази разлика, че докато нейните колежки не могат да си позволят кой знае каква инвестиция, Мария е съпруга на милионера Християн Гущеров. Той плаща достатъчно високи суми за проектите й и се очаква да са наистина на световно ниво. В случая обаче „50 нюанса сиво“ е просто краден от световно ниво. Убедете се сами!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Ти си моят живот и съдба: Раева...

Илиана Раева се обясни в любов на съпруга си Наско...

Няма коментари към тази новина !