Дженифър Анистън смята себе си за клюкарка

15.06.2015 11:08 | Видян 2657 пъти

Дженифър Анистън смята себе си за клюкарка

За повечето жени "греховно удоволствие” е хапването на шоколад и други лакомства с риск да напълнеят. Холивудската звезда Дженифър Анистън обаче, която поддържа завидна фигура със здравословно хранене, "прегрешава” с риалити шоуто на семейство Кардашиян, съобщи Контактмюзик.

"Изпитвам вина, че се интересувам до такава степен от живота на други хора, но просто това е моето "греховно удоволствие”, казва 46-годишната Дженифър Анистън, говорейки за семейното риалити "Keeping Up with the Kardashians” по телевизия И!.

Поредицата проследява живота на матриарха на клана Крис Дженър, дъщерите й Ким Кардашиян Уест, Клоуи Кардашиян и Кортни Кардашиян, и по-малките им полусестри Кендъл и Кайли Дженър.

Анистън споделя още, че намира за "красива” корицата на сп. Vanity Fair, представяща Кейтлин Дженър - новата самоличност като жена на бившия олимпийски атлет Брус Дженър, доведен баща на сестрите Кардашиян и баща на Кендъл и Кайли Дженър. Брус Дженър също се появяваше в семейното риалити, а като жена ще има свое собствено шоу.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !