16-годишната щерка на Обама си намери жених кениец

27.05.2015 15:15 | Видян 1205 пъти

16-годишната щерка на Обама си намери жених кениец

16 годишната щерка на президента Барак Обама си намери жених. Кенийският юрист Феликс Кипроно обявил, че е готов да се ожени за Малия, като е г отов да сложи в краката й 70 овце, 50 крави и 30 кози, написа "Вашингтон таймс". Кипроно разказал пред медия, че отдавна копнее да вземе 16-годишната Малия за съпруга. "Тя ме интересува от 2008 г. Истина казвам, че с никоя не се срещам, откакто обещах да й бъда верен", уверил напористият кандадат-зет на Обама.

Адвокатът планира да направи предложение на дъщерята на Обама по време на визитата на американския президент в Кения през юли. „Сега аз пиша писмо до Обама с молба да вземе Малия при пътуването", заявил той. Мъжът твърди също, че неговата пламенна любов към дъщерята на Обама е „истинска" и работата не е в парите на президентското семейство. Той заявил, че е готов да даде 150 глави добитък.

Кипроно обяснява, че ще научи Малия да дои крави, да готви царевична каша и да прави мурсик (традиционно квасено мляко в Кения), както умеят това другите жени от етническата група календжин.

Барак Обама има две дъщери - голямата Малия Ен е родена през 1998 г., а малката Наташа- през 2001 г.

След горещите обяснение на кениеца, със сигурност службите за сигурност в Кения вече са на крак, за да спрат любовния поход на жениха.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Влюбих се в Ивана Тръмп: М. Бакалова

Мария Бакалова играе Ивана Тръмп в The Apprentice на Али...

Преслава не пя на концерта на Тони...

Концертът в "Арена Армеец", с който Тони Стораро...

Няма коментари към тази новина !