Тв водещ уволнен, сравни Мишел Обама с маймуна

13.03.2015 09:51 | Видян 2679 пъти

Тв водещ уволнен, сравни Мишел Обама с маймуна

42-годишният тв водещ Роднер Фигероа изхвърча от най-голямата испаноезична телевизия в САЩ Юнивижън, след като сравни Мишел Обама с персонажите от филма "Планетата на маймуните", предадоха чуждите агенции.

В предаването на живо "Ел Гордо и Ла Флака" в сряда на екран били показани няколко снимки на първата дама на САЩ, за да проследят стила й през годините. Това станало при коментар на видеоклип, който показва гримьорка да се превъплъщава в различни знаменитости, сред които Мишел Обама.

Тогава 42-годишният венецуелският водещ Роднер Фигероа коментирал: "Изглежда Мишел Обама е играла в "Планетата на маймуните". Репликата втрещила водещата Лили Естефан, която изумено възкликнала: "Какво говорите?", водещият Раул де Молина отбелязал, че Мишел Обама е много привлекателна, но Фигероа, който през 2014 г. спечели награда "Еми" бил лаконичен: "Ама вярно си е".

24 часа по-късно ръководството на Юнивижън остро осъди изказването на телевизионера, като увери зрителите, че то с нищо не отразява ценностите или възгледите на телевизията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !