Мишел Обама в развод за $100млн.

19.02.2015 17:55 | Видян 3659 пъти | Гласували 1

Мишел Обама в развод за $100млн.

На Първата дама на САЩ Мишел Обама явно ѝ е писнало от нейният съпруг женкар. Анонимен източник твърди, че съпругата на американския настоящ президент Барак Обама е подала документи за развод.

В молбата си за развод Мишел заявява, че й се полагат 100 милиона долара, твърдят запознати. Недоволната Мишел може да сложи край на 22-гошния си брак преди похотливия ѝ съприг да приключи с втория си мандат като държавен глава.

"Ето колко бясна е тя! Честно казано Мишел стигна до там, че не се интересува особено да се изявява редом до съпруга си.  "Щеше да си е тръгнала отдавна, ако не бяха дъщерите им Саша и Малия", споделя близка до президентското семейство. "На Мишел ѝ е дошло до гуша и тя е започнала тайни преговори с бракоразводния си адвокат!".

Според друг източник: "Мишел се съгласи да изчака с подаването на документите за развода, докато изтече мандатът на Барак през януари 2017 г. Но годишното им пътуване до Хаваите по време на празниците е било голямо бедствие - белязано от постоянна борба и спорове помежду им за всяко малко нещо, те почти не се говорят един с друг, откакто новата година започна. "Не бих се изненадал, ако тя го зареже скоро. Но има стимул да чака, фактът, че той след това ще осигури мултимилионни сделки и хонорари за книгата, която ще напише - драстично ще се увеличи семейното богатството с над 100 милиона долара.

източник: universalfreepress.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !