Алфредо Торес и Айвън нагорещяват Какао Бийч с екзотични мулатки

25.05.2015 09:30 | Видян 1680 пъти

 Алфредо Торес и Айвън нагорещяват Какао Бийч с екзотични мулатки

Култовият черноморски плаж Какао бийч ще заприлича на карибска ривиера с откриването на новото парти-бижу  „La Cubanita Beach Bar " на 30 май вечерта. Клубът е част от столичната верига, която преди година дебютира и край Черно море с откриването на La Cubanita En El Mar  в курорта Свети Влас.

Атмосферата в „La Cubanita Beach Bar"  е вдъхновена от най-екзотичните морски дестинации.
С магнетичната си локация, вдъхновяващия изглед към морето и тематични партита, забавлението е гарантирано през цялото лято.

С екзотични мулатки от кубинската трупа Хаванос партито ще стартира на плажа. В разгара на вечерта ще стане още по-горещо - към атрактивните кубинки ще се присъедини най-горещия летен проект "BLACK & WHITE" с Алфредо Торес и Айвън в главните роли.Двамата шоумени си поставят амбициозната задача да докажат на родна земя защо кубинците са най-щастливите хора на планетата. Бившият солист и звезда на световноизвестната "Тропикана " покани свои колеги - горещото шоу " Хаванос" и те се включиха в мегапроекта "La Cubanita- Няма спиране!!"

Това е спектакълът, който ще прави по кубински щастливи всички гости на клубовете в София  и в св.Влас. За първи път от много години  българската публика ще може да гледа подобен по рода си модерен вариететен  спектакъл на клубна сцена. Автентична  кубинска салса, фламенко, горещи латино хитове.

Най-новата звезда на Cacao Beach очаква всички почитатели на горещите латино ритми, летните изкушения и кубинския стил.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !