Петко Димитров и Симона Пейчева вдигат адреналина в екстремно шоу

05.05.2015 13:27 | Видян 1694 пъти

Петко Димитров и Симона Пейчева вдигат адреналина в екстремно шоу

Петко Димитров и Симона Пейчева избраха да представят екстремно адреналин шоу в състезанието "И аз го мога". Двамата ще трябва да гасят свещ с камшик и да разцепват плодове със самурайски меч, докато те са на главата на асистентка. Симона се пошегува, че не иска да е на мястото на асистентката, а Петко побърза да я успокои, че ще се постарае да я запази цяла.„Много интересни двубои се очертават!”- обобщи журито на края на осмия лайв на „И аз го мога” по Нова тв, след като десетте звезди избраха своите нови предизвикателства. До края на шоуто остават само четири епизода, но шансовете за победа са реални за всички. Участниците знаят това и са по-старателни от всякога в разучаването на новите номера.

Камен Воденичаров и Жана Брейчева ще балансират огромни порцеланови вази на главите си. За да ги въведе в това изкуство от далечен Китай, пристигна цирковият артист Уенлонг Лиу. След класическия балет Ники Георгиев и Яна Маринова отново се изправят един срещу друг в предизвикателството „огнено лимбо”.

Елен Колева и Иван Звездев ще балансират чинии. Зрителите на предаването във фейсбук страницата се шегуват, че победител от двубоя ще бъде този, който счупи по-малко от тях. За Поли Генова и Алфредо Торес съдбата беше благосклонна и на тях се падна да танцуват ragga dancehall. Поли многократно е показвала завидните си умения да учи сложни хореографии, но този път срещу нея е самият Алфредо Торес.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !