Слави уволни охраната си

21.05.2015 13:30 | Видян 2964 пъти

Слави уволни охраната си

Слави Трифонов е наказал с уволнение охранителите си, които са проспали щракането на папарашките му снимки с новата му изгора. Дългия и приятелката му бяха спипани от папараци на Уикенд броени дни след големия му концерт в Арена Армеец на излизане от хотел.

48-годишният ВИП ерген и любовницата му прекараха дълга нощ в луксозния хотел на Околовръстното, а няколко дни след това цяла България видя коя е новата му приятелка. Известният с високите нива на сигурност и дискретността, на която държи, Слави Трифонов учуди приближените си с факта, че срещата му с апетитната млада блондинка е била щракната от папараци на изданието.

7 месеца след раздялата си с невярната балерина Мартина Огнянова, Дългия най-сетне живна. Влюбеният до уши като ученик шоумен отново е на седмото небе от щастие с новата си изгора Мартина Джорджевич. Това обаче не му попречило, виждайки папарашките снимки, да избеснее.

Конфузът е още по-голям, тъй като палавата нова Мартина се водила официално гадже на един от сценаристите му – Светльо Митев. Той също не бил на себе си от предателството на приятелката си и от 2 седмици давел мъката си в алкохол. От няколко дни Дългия се подвизава с нови бодигардове, научи още Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !