Татяна Дончева влюбена

13.05.2015 09:25 | Видян 2012 пъти

Татяна Дончева влюбена

Смятаната за голяма сухарка по отношение на мъжете Татяна Дончева е влюбена. Лидерката на „Движение 21" и бивша червена депутатка е запленена от известния турски композитор, и то на музика на сериали, Али Туфан Кърач, споделя Всеки ден. Оказва се, че мразещата чалга политичка - самата тя добра цигуларка, си пада по сладникавите мелодии от сапунките на комшиите. Дончева е категорична: „Открих Кърач. Той има много интересни неща, които въобще не бият на маане. Музиката му е в хубавите традиции на автентичната ориенталска музика".

Заклетата любителка на класическа музика сега непрекъснато ровела из интернет да слуша песните на Кърач и дори гледала един след друг турски сериали. Пак заради Али Туфан, защото е негова музиката на огромната част от най-известните сапунки. Макар самият композитор да определя стила си като анадолски рок.

Така замечтаната по звуците на Кърач Таня вече гледа и турски сапунки, нищо че казва, че мрази даже и американското кино и си пада по френското, защото е „изискано, чувствено, има излъчване, търсене, внушение".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

За да ме целуне някой, не трябва да...

Едно невинно целуване по устните може да се окаже нещо...

Колкото по-трудна е победата, толкова...

Колкото по-трудна е победата, толкова по-голямо е...

Няма коментари към тази новина !