Симона Пейчева катастрофира 2 пъти за ден

08.05.2015 09:26 | Видян 2054 пъти

Симона Пейчева катастрофира 2 пъти за ден

Гимнастичката Симона Пейчева е решила да отиде на ходжа за разваляне на магии. Красавицата, която в момента се изявява в шоуто „И аз го мога", е твърдо убедена, че над нея тегне проклятие, направено й от завистници. Чаровницата от известно време живее в кошмар заради това, че от началото на предаването все се контузва, пада, наранява се по някакъв начин, заради което и изпитва нечовешки болки.

Въпреки че лекарите й казали, че не е лошо да си даде малко почивка, тя категорично отказала. На 6 май обаче чашата на търпението й преляла, след като в рамките на само един ден претърпялa 2 катастрофи и много тежко падане, последвано от нова травма.

Първият инцидент се случва точно когато пътува за репетициите преди лайва в сряда вечер. Тя катастрофира леко, но без да има някакви последици за нея, само материални щети, пише Всеки ден. След това по време на тренировките разтяга коленни връзки. На път за болницата колата, в която я вози шофьор на предаването, също катастрофира.

По време на предаването в сряда вечер гимнастичката дълго време не можа да дойда на себе си и едва успя да спре плача си. Наши източници разкриват, че Симона иска да си лее и куршум против уплаха, който е получила в двете катастрофи. Заради тях сега тя не смеела да се качи на автомобил.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !