Фолк звезди си крадат мъжете с магия

06.05.2015 10:08 | Видян 2419 пъти

Фолк звезди си крадат мъжете с магия

Магиите за любов, или така наречените бели магии, удариха дъното по цени, научи Всеки ден. Само допреди няколко години за услугата човек трябваше да се бръкне поне с 400-500 лева, докато в момента цената е паднала над 4 пъти. Сега правим магии за любов за около 100-150 лева, хората нямат пари, бяхме принудени да свалим драстично цените, оплакват се български врачки.

„Вече и за 100 лева разваляме проклятия. Какво да правим, като хората нямат пари", оплака се маг Борис. В неговия окултен кабинет „пациентите" носят снимки за енерго-информационно изчистване. „Ползвам славянски ритуал с негасена вар, в която пускам снимката, а отгоре ръся кардамон с хималайска сол", издава част от тайната си той. При това свещено действие той гарантира, че всеки отрицателен патоген от аурата на човека се изчиствал, в това число и турска проклетия за невървеж.

Услугата „любовна магия" пък е ударила петгодишно дъно. Райна, която е една от първите в бранша, обясни, че през 2010 г. е взимала по 500 лева за събиране на влюбени души. Миналата година е паднала до 200, а сега със зор хората с проблеми в любовта й давали 150 лв. „Търсят ни предимно жени, чиито мъже са си хванали по-млади любовници. Гледаш ги идват с ланци, със скъпи телефони, пък се циганят за тази такса", разказа софийската вещица.

Идват и много известни певици, най-вече фолк звезди, които се борят за някой мъж, допълни тя. Неотдавна една от най-големите звезди на чалгата поискала да раздели своя колежка с приятеля й, за да обърне внимание той на нея. Друга известна певица пък имала мимолетна връзка с колегата си Фики Стораро, но той й се наситил и спрял да я търси. Тя обаче била влюбена в него и настоявала синът на Тони Стораро да бъде омагьосан и да почне да вехне по нея. „Беше готова да даде 2000 лева, но аз я изгоних. Момчето е младо още, няма чувства към нея, такива неща не бива да се правят. Събирам двойки само ако има истинска любов", казва маг Райна. Ядосана, певицата обявила, че ще потърси помощта на врачката Светлина.

Крило от прилеп връща избягал мъж

Запазен специалитет на Райна за събиране на двойки е изработването на билкова тинктура, в която слага крило от прилеп, свалена кожа от пепелянка и растението самобайче. С тази отвара нощем се пръскали възглавницата и чаршафите на партньора. Така до месец той се скарвал с любовницата и се връщал в семейното гнездо. Изключението било, когато връзка между прелюбодейците е кармична и на двамата им е писано да са заедно от минало прераждане. Тогава този ритуал не действал. 
 
Друг тип магия е тази срещу изневяра. Срещу 70 лева ревнивците се застраховат, че половинката им ще е само тяхна. Около 100 лева излизат отварите срещу уроки, болести и зависимости.

Черната магия подгони 1000 лева

Най-страшните, черните магии държат по-високи цени. Според врачките те били по-трудоемки и се искало повече енергия за тях. В зависимост от тежестта на проклятието цената е между 300 и 1000 лева. Обикновено заклинанието за смърт се насочва към мозъка и сърцето, като предизвиква инсулт или инфаркт у обречения, разказват още маговете.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !