Христо Гърбов бяга от Комиците

30.04.2015 16:26 | Видян 1288 пъти

Христо Гърбов бяга от Комиците

Звездата от Комиците Христо Гърбов сериозно обмисля дали да не напусне комедийното шоу, научи Уикенд. Актьорът се е скарал сериозно с продуцентите Евтим Милошев и Любо Нейков. Причина за внезапното охладняване на отношенията между комика и доскорошните му дружки станал отказът на шефовете да му увеличат заплатата, която била бетонирана от началото на шоуто. Тя е фиксирана на 4000 лева, които преди години били много пари, но сега можело да се изкарат и с театър.

„Репетициите са много тежки и продължителни, защото сценарият често пъти е толкова скучен, че на Христо му се налага буквално да го пренаписва. И на всичкото отгоре, онези двамата се стискат да му дадат някой лев отгоре, ей така, за стимул. В правото си е да си тръгне от този потъващ кораб", коментират близки до актьора.

Ниското възнаграждение, в комбинация с постоянната умора, били в основата на решението на Гърбов да се раздели с Комиците. Актьорът все по-често се оплаквал пред приятели, че се чувства много изтощен, няма време за нищо заради снимките на сериала „Столичани в повече" и изнурителните репетиции в родните театри.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Metallica ще обиколи щатите през...

След като им се наложи да преместят датите за турнето си...

Независимото изкуство със 7,5 млн....

Независимият културен сектор ще загуби почти 7,5 милиона...

Няма коментари към тази новина !