Сашка Васева: Съсипана съм!

03.04.2015 17:50 | Видян 4610 пъти

Сашка Васева: Съсипана съм!

Сашка Васева призна в "Шоуто на Слави", че се развежда със съпруга си Христо Бакърджиев. Съсипана и със сълзи на очи, тя заяви, че това е най-трудният момент в живота й. Дупнишката Мадона разказа, че съпругът й иска да й отнеме децата.

"Винаги съм се владяла и съм весел човек, но сега ме виждаш - плача... Животът ме постави пред сериозно изпитание.... Искат да вземат децата ми... Съпругът ми иска. Не се разбираме, но не мога да живея без децата си. В неговата искова молба е написано, че съм наркоманка и псипохаптка. Но аз мога да докажа, че това не е вярно в съда. Мога да се подложа на необходимите тестове. Каква наркоманка съм - та аз живея природосъобразно, лекувам се с билки, антибиотик дори не пия.", заразказва през сълзи Васева.

Тя има две деца - 15-годишният Христо-Николай и 7-годишната Христина-Елена, пише inews.

Слави я успокои, че българското законодателство в повечето случаи дава правата на майката.

"Аз съм ги отгледала, те са свикнали с мен. Те искат да живеят при мен. По цяла нощ плачем заедно, защото големият ми син чете вестниците. Малката казва: Мамо, не ме давай!", оплаква се певицата.

Слави я попита защо това не се решава в съда, но Васева заяви, че жълтата преса може да манипулира съда.

"Искам да помоля всички медии да не се намесват в този много важен момент в моя живот, в който се решава съдбата на децата ми. Това ме разкъсва, а сега съм на предела на силите си", призова Сашка и се обърна към мъжа си: "Моля те, остави ми децата, защото те са всичко за мен".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !