Шоколад и канела властват 3-измерно на фризьорски форум

02.04.2015 14:52 | Видян 899 пъти | Гласували 1

Шоколад и канела властват 3-измерно на фризьорски форум

Цвят, аромат и вкус на шоколад и канела властвахa над сетивата в продължение на 3 дни по време на Италианския фестивал на красотата и прическата в Пловдив. 24-тото издание на международния форум се откри на 27 март и продължи до 29-и включително.


Триизмерната съблазън за очите, обонянието и вкусовите рецептори омаяха посетителите на фризьорското изложение в Палата 2 на Международен панаир – Пловдив, съобщиха организаторите от "CHRISTIAN OF ROMA".

Прическите  бяха  в актуалните цветове на шоколада и канелата. Ансамблите от коса са осмислени в унисон с багрите на абитуриентските рокли от авторското ревю на дизайнерката София Борисова. Така модната тенденция „Шоколад и канела”, явяваща се и мото на форума, беше представена визуално като цвят в тенденциите  на прическите и на облеклото.

Ревюто с абитуриентските тоалети даде старт на Италианския фестивал на красотата и прическата и беше премиера на уникалната колекция за Пловдив. "Включени са 20 рокли, чиито материи са изработени в Париж и Милано от най-добрите в света фабрики за дантела", обясни София Борисова. Концепциите на дизайнерката диктуват модата в обличането на голяма част от представителите на политическия, бизнес и шоу елит у нас. Рокли на талантливата модистка са „разхождани” по червения килим в Монте Карло, както и на конкурса "Мис Свят". Нейни са официалните облекла в хитовия български филм "Мисия Лондон". Тоалети на София Борисова ползват популярните телевизионни формати като "Гласът на България", "Сделка или не".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !