Ненчо на война с Азис

30.03.2015 14:58 | Видян 3293 пъти

Ненчо на война с Азис

Актьорът Ненчо Балабанов, нашумял като най-сполучливия имитатор на премиера Бойко Борисов, води война с фолкпевеца Азис в "Като две капки вода", издават достоверни източници на "България Днес".

Двойникът на Бойко се оказа най-опасната конкуренция за ромския славей в предаването и само след четири излъчени епизода в шоуто вече се усеща напрежение между чалгаджията и комика. Въпреки че продуцентите правят всичко по силите си да прикрият кавгите, случващи се зад кулисите, хора от екипа разказват за нетърпимостта, която изпитват един към друг Балабанов и Азис.

Конкурентите не спират да си хвърлят убийствени погледи един на друг и избягват по-близки срещи. Още повече се нажежава обстановката и от факта, че за пред камерите Азис и имитаторът на Бойко по никакъв начин не трябва да издават за препирните си. За да запази реномето на предаването, Маги Халваджиян категорично е забранил на участниците да демонстрират лошите си чувства един към друг и важно условие е всеки да се представя като част от задружен колектив.

Главната причина шоумените да не се понасят е, че и двамата ще се борят за голямата победа в края на предаването. Ромският славей до момента бие всички останали участници по зрителски вот и най-голяма част от изпращаните есемеси са именно за него. Докато върлите чалга фенове хабят ваучерите си за костинбродския песнопоец обаче, Ненчо се оказва любимецът на журито.

Още от началото на "Като две капки вода" из медийните среди се тиражира версията, че Балабанов е сигурният победител в шоуто. Същият слух витае и сред хората от екипа на предаването и вече е ясно, че Ненчо е сред фаворитите.

Балабанов до момента взривява публиката с великолепни превъплъщения, което до болка дразни Азис. Фолкаджията се опитва да се наложи с певческите си способности, но дори в образите на Лили Иванова и Георги Христов не успя да избяга от чалга ритмите, а за актьорски талант не може въобще и да става дума. Чалгаджията дори обръсна главата си за имитацията на Слави Трифонов, но се оказа, че се доближава като външност повече до Кондьо, отколкото до Дългия.

И докато ромският славей се чуди как да надскочи Балабанов, зрителите все повече се изумяват от подбора на някои от участниците. Най-много негативен отзвук до момента събира миньонката Джуджи, а актрисата Милена Маркова-Маца бе определена като най-незабележимият претендент тази година.

"Капките" се опита да задържи телевизионните погледи в себе си с избора за поредна година на Рачков и Зуека за водещи. В стремежа си да бъдат интересни за всички пред малкия екран актьорите на моменти стигат до крайности. Двамата дори впиха устни в страстна целувка, имитирайки младите рускини от група "Тату", което бе остро изкритикувано от зрителите на предаването.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Провален работен ден за Шеф под...

Проблеми от необичайно естество очакват новия „Шеф под...

Кралица Камила разкри любимите си...

Кралица Камила е предоставила първите си кралски права...

Няма коментари към тази новина !