Николета иска от Валери 2 млн. ЕВРО

26.03.2015 12:22 | Видян 3660 пъти

Николета иска от Валери 2 млн. ЕВРО

Разводът между Николета Лозанова и Валери Божинов няма да мине безпроблемно. красавицата отсега се зарича, че ще вгорчи живота на футболиста и няма да дае лесно развод, научи 'Уикенд" от хора от най-близкото ѝ обкръжение.

Николета Лозанова се зарекла, че ще претендира за огромна част от авоарите на половинката си. Тя му поставила ултиматум, че може веднага да му разпише развод, стига да получи в банковата си сметка зашеметяващата сума от 2 милиона евро! Освен това водещата на "Папараци" настоявала и за солидна месечна издръжка за дъщеря си Никол в размер на 6 000 лева месечно. Претендирала също така да остане в апартамента, в който живее в момента. Тя обитава 180 квадрата луксозно жилище в престижен квартал на София .

Валери Божинов обаче няма никакво намерение да оставя толкова пари на доскорошната си любима. Той бил готов да плаща по 6000 лева месечно, за малката Никол и да ги остави да ги остави в жилището, но категорично възразявал да дели спечелените с пот на терена пари.

Валери, който имал неопровержими доказателства за изневерите на благоверната си, щял да настоява пред съда, че раздялата е изцяло по вина на съпругата му. Николета, обаче намекнала където трябва, че също има доказателства за изневери  на Божинов, неговите даже били преди нейните , така че един вид можело да се приеме, че тя се отмъщава за поголовното му кръшкане.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

Няма коментари към тази новина !