Майката на Николета предрекла раздялата с Валери

18.03.2015 14:02 | Видян 3118 пъти

Майката на Николета предрекла раздялата с Валери

Майката на Николета Лозанова не е изненадана от раздялата на дъщеря й и Валери Божинов. Нещо повече, Еридина Лозанова е насърчила дъщеря си бракът й да приключи възможно най-бързо. Родителката на плеймейтката винаги е имала съмнения доколко успешен ще е този съюз. Тя била подготвена, че след като се жени за футболист, Николета бързо ще остане самотна майка.

"Не познавам Валери и не смятам, че трябва да се запознаваме на този етап. Връзката между него и дъщеря ми не е сериозна. Наясно съм с това, Ники също и нека не говорим глупости за предстояща сватба и дали Николета би му родила дете. Това, че техните отношения станаха гласни, не означава, че цял живот ще са заедно. Не гледам на Валери като мъжа на Ники, дори не одобрявам тази връзка, но това няма значение. Николета е голямо момиче, на 23 години, и сама може да решава с кого да бъде. Нека не се лъжем, че още утре той може да срещне друга, но и тя е още млада, има път пред нея. Не си прави илюзии, че Валери цял живот ще е до нея."

Това споделя майката на плеймейтката Еридина Лозанова в интервю през 2010 година, малко след като връзката на Валери и силиконката става официална, споделя "България Днес". Ни Ло и Божинов все пак бързо стигат до брак, а водещата забременява. Еридина с радост гледа внучката си, но през цялото време е наясно, че дъщеря й няма да е доживот с бащата на малката Никол.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мария Бакалова за методичното...

Когато става въпрос за популяризиране на нов филм, много...

Марката за дрехи Лакост е създадена...

Знаете ли, че "LACOSTE" се ражда заради шегата на един...

Няма коментари към тази новина !