Люси Дяковска с Акага на концерт

27.10.2008 11:07 | Видян 4555 пъти

Люси Дяковска с Акага на концерт

Певицата Люси Дяковска ще допълни звездния състав от приятели на Акага на концерта им на 28 октомври в Зала 1 на НДК. Новината се оказа изненадваща дори и за музикантите от Акага, защото предложението дошло от самата Люси.

Мегазвезвата от Германия научила за концерта от интернет и веднага звъннала на издателите на No Angels в България Вирджиния рекърдс/Universal Music, с предложение да се присъедини към най-якото българско музикално събитие на годината.

Естествено, идеята допаднала на Акага моментално. Те и Люси се харесали още по времето на Мюзик Айдъл 2, когато Люси журираше, а Акага бяха бенд. "Въобще не ни хрумна, че Люси, която има много ангажименти в Германия, ще има възможност да се включи в нашето шоу "Акага и приятели".

Няма какво да крия - поласкани сме и с удоволствие приехме идеята да се появи с нас на сцената на Зала 1. През последните дни не излизаме от репетиционната. Решили сме програмата на концерта да е разбриваща, феновете ще го оценят", споделя Краси Куртев от Акага

Другите гост-изпълнители в концерта "Акага и приятели" са Графа, Хилда Казасян, Дичо, Тома от Мюзик Айдъл 2, Спенс и холандския MC Mellow Mac.

До концерта остават броени дни и все още можете да намерите билети за него, а те са ценни, защото не само ви отвеждат към незабравимо музикално притежание, а и защото само с тях можете да се сдобиете с бестовия албум "Акага 1993-2008" само за 6 лв.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !