Емануела се завърна!

16.03.2015 16:53 | Видян 2371 пъти

Емануела се завърна!

Фолкпевицата Емануела се върна към основното си занимание – пеене по дискотеките, едва два месеца след раждането на второто си дете. За събитието тя сама се похвали във Фейсбук, като преди това си направи и сериозна автореклама, пише БЛИЦ. Емануела се развихри в известна столична чалготека в петък вечер. Въпреки че тя роди сина си Димитър едва преди два месеца – на 11 януари, певицата демонстрира добра форма и визия. Тя не се притесни да облече прилепнала къса черна рокля, а след това да сподели снимките от събитието в социалната мрежа.

На сцената с певицата излезе ефектен балет с екстравагантни тоалети, а две нейни колежи бяха бек вокалистки по време на изпълненията. По повод първият концерт на Емануела след раждането, домакините от заведението отвориха скъпа бутилка луксозно френско шампанско, с което почерпиха певицата.

"Искам да уверя всички, че изписаното за това, че ще си водя бебето по участия и за целта изисквам оборудвана детска стая по заведенията, са абсолютна измислица и плод на нечие твърде развихрено въображение. Благодаря на човека до мен, който ме подкрепя и благодарение на когото мога толкова бързо да започна отново да правя това, което обожавам - да пея!", написа по-късно фолкаджийката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !