Митко Динев проговори за раздялата с Емануела

07.03.2015 12:04 | Видян 8302 пъти

Митко Динев проговори за раздялата с Емануела

Синът на Динко Динев – Димитър, проговори за първи път в медиите. Бащата на втория син на Емануела разкри истината за отношенията си с фолк певицата, узна HotArena. Митко Динев категорично отрече с изпълнителката да са разделени, дори напротив – заяви, че това би била последната им възможност, тъй като ги свързва дете. И добавя, че двамата с Емануела са деца на разведени родители и ще направят всичко възможно дете им да не последва тяхната съдба.

Димитър коментира и упорития слух, че Динко Динев негодува срещу съвместното съжителство на сина си с чалга певица, която вече има брак с друг мъж и дете от трети зад гърба си. „Баща ми не е правил проблем, че съм решил да създам семейство с жената, която обичам. В моята фамилия има практика никой да не се бърка в личния живот на другия и въпреки че всички сме го правили, това, че държим един на друг, винаги е водило до консенсус“, отсича Митко Динев.

Милионерският син завършва с това, че в момента с Емануела са много щастливи и си почиват на Свети Влас. „Говорейки в единствено число, аз мога да кажа: „Обичам я и съм влюбен в нея“, заключва романтично сина на Динко Динев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !