Най-скандалните разводи у нас

16.03.2015 15:32 | Видян 8847 пъти

Най-скандалните разводи у нас

Хората се събират и разделят. За едни това носи болка и страдание, а пред други животът се отваря отново. Разводите не са нещо необичайно в нашето съвремие и няма драма, освен ако не те засяга лично. Според последните статистики 60% от семействата в света са разведени или са в процедура на раздяла. Естествено е общественото внимание веднага да се насочи към причините и детайлите, особено когато това се случва на известни двойки. Делата са шумни, а пиарът мащабен... Подбрахме най-популярни двойки у нас, като акцентът е върху скандалните раздели и разводи според "България Днес".

Валери и Николета: Една от най-обсъжданите раздели от последните дни е тази на Валери Божинов и моделката Николета. Ни Ло преди това отне футболиста от фолкпевицата Алисия. След петгодишна връзка двамата едва разделиха правата на детето си, а изпълнителката на "Карамел" се хвана с бившия на Ни Ло - футболиста Ники Михайлов. Уви, след четири години любов двамата сложиха край на връзката си точно преди Деня на влюбените - 14 февруари.

Асен Блатечки и Диляна Попова:
Актьорът Асен Блатечки направи бебе на моделката актриса Диляна Попова и я изостави, като се върна при жена си - колежката Катерина Горанова. Двамата имат дъщеря. "С Диляна имаше химия, но за Асен семейството си остава при Катя. С Диляна не можаха да са справят със ситуацията", обясни раздялата на двамата приятелката на моделката – поп певицата Лора Караджова.

Яна и Орлин:
Яна не усещаше сигурност в Орлин Павлов. Красивата танцьорка Яна Акимова се раздели с певеца Орлин Павлов и пристана на "нощния крал" Петко Димитров. Той пък бе съпруг №1 на водещата Мария Игнатова. От брака си с нея двамата имат син. Яна също роди дете на управителя на нощни заведения.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !