Отварачката изцежда от секс Гущера

09.03.2015 10:44 | Видян 6200 пъти

Отварачката изцежда от секс Гущера

Християн винаги ме е носил на ръце. Той ме зарежда. Зареждам се от младата му кръв! Тя и Мадона го е казала - ако една жена иска да изглежда млада и красива, трябва да подбира партньора си, да е значително по-млад от нея. Така ще може да се зареждаш от него и във всички насоки ще те държи във въздуха! Няма лошо, то е истина. Това разкрива фолкпевицата Мария, която преди месец стана г-жа Гущерова в интервю за "Труд".

"Единственото, което би могло да въздейства върху самата мен и върху любовта ми към някой, е изневярата, така че всеки сам отговаря за любовта си и я пази. За себе си мога да дам гаранция. На първо място при нас е сексът, на второ място - отношението, времето, чувството за хумор, понякога и словесните войни. Христиан е всичко онова, от което имам нужда.

Интелигентният мъж винаги намира как да те радва, как да ти поднесе изненада, как да бъдеш най-щастлива в живота и в любовта. Затова ти казвам, че сексът, който прави интелигентният мъж, начинът, по който живее, и чувството за хумор, което има - няма база за сравнение", заявява още Мара, известна също и като Отварачката.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

За да ме целуне някой, не трябва да...

Едно невинно целуване по устните може да се окаже нещо...

Колкото по-трудна е победата, толкова...

Колкото по-трудна е победата, толкова по-голямо е...

Няма коментари към тази новина !