"Първият Левски" Димо Алексиев: Максим Генчев е НАГЪЛ СЕЛЯНДУР!

27.02.2015 14:13 | Видян 1826 пъти | Гласували 1

"Какво да коментирам за филма "Дякон Левски"?!", риторично попита Димо Алексиев пред "България Днес", помолен да каже няколко думи за скандалната лента. Алексиев бе "оригиналният" Апостол на свободата във филма "Дякон Левски". Той обаче не успя да се разбере напълно с режисьора Максим Генчев (който в момента напада всеки, дръзнал да критикува лентата му) и напусна. На негово място дойде Веселин Плачков.

"Да се говори за филма на Максим Генчев е като да разказваш след упражнено върху теб сексуално насилие. Да гледаш как безжалостно се гаврят с и без това попиляната ти и навряна в на кучето гъза идентичност е жалко, вулгарно и много тъжно", казва Димо. Според него дори и феновете на футболния клуб ЦСКА, върли врагове на ФК "Левски", са готови да сведат глава и да помълчат в името на Апостола.

Димо говори и за Максим Генчев, при това доста цветисто: "Когато някой нагъл селяндур с влошена хигиена и много комплекси се отнася с насилие към нещо ценно, би трябвало да се реагира категорично и на момента".
Според него аплодисментите за филма идват от клакьори - "Те послушно си пляскат, не мислят, не чувстват, не виждат - просто следват! Това ще наречем попфолк патриотизъм", допълва Алексиев.

Според актьора историята на България е обезличена, а филмът - "несвързан, напомпан, набързо съшит, бутафорно наивен разказ". "Едни хора насъскват етно масите, а те просто следват зададената посока. Не може да няма последици от тази гнусна и рискована игра с немислещи хора. Дякона не е бил посредствен махленски бабаит с празен глас, който си оправя косата, преди да се прекръсти!", ядосан е Димо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ford подготвя производството на новия...

Производството на новия Volkswagen Transporter ще...

Смях: Работно време

Работно време От: Когато дойда До: Когато си отида...

Няма коментари към тази новина !