Илиана и Наско Сиракови се местят в Студентски град

25.02.2015 10:25 | Видян 3464 пъти

Илиана и Наско Сиракови се местят в Студентски град

Илиана Раева и Наско Сираков пак са обявили за продажба палата си в столичния квартал Драгалевци. Семейството иска огромната сума от 2 500 000 евро или около 5 милиона лева, научи „Всеки ден". Палатът им се простира върху 2500 кв.метра, които са разположени на 2 етажа и има 5 спални. „Къщата е с подчертано модерна, забележителна архитектура, с разгъната площ от 920 кв. метра и предоставя изключително висок стил и качество на живот. Разположена е на тихо място и се приближава най-пълно до представата за рай - зелен оазис в полите на планината Витоша, чистота и спокойствие, тишина и кристален въздух", така започва обявата за продажбата на баровския имот.

Той се състои от внушително фоайе, огромна всекидневна на две нива с камина, трапезария, самостоятелна кухня, голяма стая за гости с баня, ловен кабинет, закрит басейн и сауна, френски прозорци, каскадни фонтани, вековни дървета и овошки. На втория етаж са разположени: кабинет с поръчкова библиотека, спалня с два дрешника, баня с джакузи и душ кабина, приказна тераса с невероятна гледка към Витоша, както и две допълнителни големи спални, всяка с дрешник и баня. Има и още екстри - закрит басейн и барбекю кът. Имотът разполага с двоен гараж, жива охрана и висока тухлена ограда.

Къщата се продава без скъпарското обзавеждане и картини, които струват поне още толкова като цена. Съседите им в квартала всеки ден са свидетели на това как камиони грижливо товарят мебелите и ги карат към апартамента им в Студентски град, където тече усилен ремонт. Според слуховете причината спортното семейство да се лиши от палата е финансова. Къщата иска огромни разходи за поддръжка, а в момента Сиракови не се радват на големи финансови постъпления. Те са разредили пътуванията си зад граница, а и двете им дъщери - Славея и Виолета, се прибраха от Испания и Англия и вече живеят в София.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !